Massage

Aanraking is de eerste taal die we spreken. Als we geboren worden kunnen we nog niet praten en zo waar taal niet ‘begrijpen’ in deze fysieke wereld waar we in geboren worden. Maar alle dieren en zo ook pasgeboren baby’tjes begrijpen aanraking en hoe belangrijk deze voor ons is.

Zwangerschapsmassage

Tijdens het groeien van de buik tijdens de zwangerschap, is het niet alleen de baby en de baarmoeder die groeien; spieren, darmen gaan opzij en de ligamenten rekken uit. Zo kan er behoorlijk wat spanning in het lichaam ontstaan omdat deze continu opzoek is naar balans. Wat een werk is je lichaam aan het verzetten in deze tijd! Ook zal je misschien wel gemerkt hebben dat hoe meer ontspanning, hoe soepeler het lichaam en hoe fijner en lichter je je mentaal voelt.

Het liefste werk ik samen in een aantal sessies zodat we kunnen voortborduren op de vorige keren. Een enkele massage kan je natuurlijk ook gewoon bij me boeken.

Kraammassage

Kraammassage werkt ontzettend mooi en krachtig. Na alle fases van zwangerschap, alle trimesters, wanneer je het allemaal hebt doorgemaakt, en je nu een kleine spruit hebt die alle aandacht van je vraagt en wanneer douchen een ‘momentje voor jezelf’ is. Is het ontvangen van een massage een ware gift die je jezelf nu kunt geven. De liefdevolle en zachte aanraking geeft ruimte voor jou, en herinnert je wie je bent in deze overweldigende tijd die je doormaakt.

  • Deze massages zijn aan huis, ik neem dan mijn massagetafel mee maar de massage zou eventueel ook op bed kunnen plaatsvinden
  • Tijdens de massages zal ik uiteraard rekening houden met je wensen en je behoeften die we van te voren bespreken.
  • Je baby kan hier absoluut bij zijn, we vinden altijd wel het juiste moment of juiste houding.
  • Ik bied ook verschillende kraam verzorgingspakketten aan zie: Tarieven