Birth keeper Bo

Het is mijn pad om vrouwen hun grenzen (weer) toe te laten eigenen en in contact te laten komen met de diepere lagen in hun lichaam gefocust op het buik-en bekkengebied. Dit gaat hand in hand met geboorte en zo de nieuwe generaties die gaan komen. Hier geloof ik diep in de kracht en het helende vermogen van het lichaam en de wijsheid die hier in huist. Zo bewandel ik samen met de ander, het pad van overgave en diep vertrouwen in het leven zoals het komt. Alle levenservaringen zijn een medicijn.

De hedendaagse maatschappij berust op voornamelijk de mannelijke energiestroom en zo voel ik dat het tijd is om de vrouwelijke oer energie weer terug te brengen op aarde. Het voelt als mijn taak om harmonie te scheppen tussen de twee, het mannelijke en het vrouwelijke. Dat betekent dat we vanaf of bij de wortel mogen beginnen en vanaf daar opnieuw stenen bouwen voor een fundament welke in Balans is. Hier huist seksualiteit, menstruatie, geboorte, sensualiteit maar ook de relatie met de dood. Zo bevoel ik dat ik vrouwen mag helpen herinneren om te vertrouwen op de oerkracht van het baren. Dat zij vanuit haar eigen fundament van zelfliefde en diep vertrouwen in het leven zoals het komt, overgave mag voelen. Daar wil ik haar in bekrachtigen.

Ik ben Bo, werkend in geboorte-en postpartumtijd, masseuse, IPT-practitioner, space-holder voor vrouwen rituelen en de elementen vererend. Ik heb een grootse fascinatie voor het menselijk lichaam en de heling ervan. Ik geloof dat we nog maar aan het beginstuk staan van een grote ontwakening van het collectieve bewustzijn. Dit was voor mij al voelbaar in mijn kindertijd, waar ik enorm zoekende was naar ‘iets’ wat mij kon vervullen. Door middel van meditatie en een dieper begrip van de elementen buiten mij, kon ik deze synergie mee naar binnen nemen om zo mijzelf beter te begrijpen, mijn innerlijke natuur te vinden en deze ook te volgen. Om te vertrouwen op het leven zoals het gegeven wordt. De geboorte ervaring van mijn zoon, heeft een diepe blauwdruk in mij achter gelaten en voelde ik duidelijk de richting van het vrouwenwerk ontstaan. Vanaf dit moment ben ik geïntrigeerd en gepassioneerd door de innerlijke wijsheid die elk levend wezen hier op aarde draagt. We hoeven het ons alleen maar te herinneren.  Dat is ons geboorterecht.

image1 (4)